Keurig en respectvol behandeld, alles verlopen volgens afspraak, inclusief nette, niet opdringerige ‘nabeschouwing’.

Uitvaart vanaf € 799,-

Altijd een warm en waardig afscheid

Landelijke dekking

24/7 bereikbaar

Ervaringen

Uitvaart24 vraagt haar opdrachtgever na de uitvaart om een beoordeling in te vullen.
Om te zorgen dat dit op een correcte en onafhankelijke wijze gebeurt, werken wij samen met www.klantenvertellen.nl.

www.klantenvertellen.nl beheert onze beoordelingen volledig en wij hebben dan ook geen invloed op de verwerkte beoordelingen.

9.2
4.5
172 beoordelingen in de laatste 12 maanden. 98 beveelt Uitvaart24 aan.

Uitvaart24

heeft een totaal van 1062 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.2
Beoordeel ons
9
4.5
Goede, snelle en betrouwbare en betaalbare service !
Mijn zeer positieve ervaring met Uitvaart 24 is dat de eigen keuze van de cliënt gerespecteerd wordt zonder opdringen van uitgebreidere pakketten etc. Geweldig!
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4
Communicatie 4
Deskundigheid 4
29-07-2020 Miranda, Sneek
8
4
Goed geholpen
Heel erg goed geholpen. Helemaal omdat ik totaal in het diepe werd gegooid... onverwachts overlijden geen verzekering... telefonisch en per mail continu goed contact gehad!!
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 3.5
Communicatie 4
Deskundigheid 3.5
27-07-2020 Tiffany, Amersfoort
10
5
Uitstekende service voor een goede prijs
Uitstekend geholpen. Goede service tegen een lagere prijs dan gebruikelijk bij anderen.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
26-07-2020 Hylke, Rotterdam
10
5
Zeer goede begeleiding in het kort: goed en correct!
Wij hadden zo'n goede service nooit verwacht in dit korte tijdsbestek! Gewoon online gegoogeld naar een betaalbare uitvaart zonder uitvaart verzekering. Ik kan Uitvaart 24 met een gerust hart aanbevelen, wij kijken terug op een waardig en ook een betaalbaar afscheid. M. Schrijvers
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4.5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
25-07-2020 Margôt, Puth
8
4
Na alle redelijk goed
wel vreemd dat na toe gezonden poststuk van overlijdensakte wij achteraf porto kosten moesten bij betalen.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4
Communicatie 4
Deskundigheid 4
23-07-2020 B. de Heij, Utrecht
10
5
goedkoop vriendelijk veel respect.
ik kan wel een heel verhaal gaan vertellen maar kan het in een paar woorden ook af goed betaalbare uitvaart verzorger hele vriendelijke mensen die met extreem veel respect de overledene en hun nabestaanden behandelen.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
23-07-2020 Bianca de Graaf, VROOMSHOOP
10
5
Warm en respectvol overleg
Ik heb een zeer fijne ervaring met Uitvaart24 gehad. Alles werd goed geregeld in overleg. Men was heel behulpzaam en meedenkend. Zelfs toen ik op het laatste moment nog een verandering wilde, kon dit zonder problemen en werd ik lief opgevangen.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4
Communicatie 5
Deskundigheid 5
23-07-2020 Yvonne, Amsterdam
10
5
Perfect
Na een moeilijke beslissing binnen de familie,tot een keuze gekomen tot een stille crematie. Goede keuze, weinig budget, goede oplossing.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
22-07-2020 Onno, Giethoorn
8
4
Prima geregeld.
Het was allemaal netjes en mooi verzorgd Het enigste min puntje dat niet alle dingen die wij wilde doen, aan het crematorium volledige waren doorgegeven. Maar dat is dan ook het enige.... Anders waren het 5 sterren.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 3
Deskundigheid 5
22-07-2020 Bianca , Rotterdam
10
5
Alles perfect geregeld
Contact en verdere afhandeling zoals op de website beloofd, in één woord: prima. En een absoluut correct tarief.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
22-07-2020 Aldert, Julianadorp

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Meer ervaringen lezen? Bekijk al onze reviews